The architecture – a minimum of distraction

The building snugs itself into a sloping mountain meadow, ceding the prominence to Nature.

We combine the minimalism with the purity of materials – sometimes traditional, on other occasions modern: Vertical glass surfaces, concrete structural elements left visible, earth toned plaster walls, and the fifth facade, with its Japanese rock garden connecting to the open horizon.

Austerity cohabits with the warmth singular elements such as Chinese antiques and select Balinese furniture as well as bamboo, lotus flowers, arum lilies and other subtropical plants.

The basic philosophy behind the construction is Fengshui (風水): The building facing South, with floor heating and natural ventilation towards the North, generating and comfortable bioclimatic effect.

All in all, a welcoming and relaxing ambience, that invites its inhabitants to contemplate nature.